Politika zasebnosti

Varovanje vaših osebnih podatkov zelo skrbno obravnavamo. Oblikujemo svoje sisteme za obdelavo podatkov z namenom zbiranja, obdelave in uporabe toliko osebnih podatkov, kot je potrebno za razumno in gospodarno uporabo naših storitev. Spodaj pojasnjujemo, kako zbiramo in uporabljamo podatke uporabnikov naših spletnih strani. Sprejeli smo tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev spoštovanja pravil o varstvu podatkov. Naše ponudbe ustrezajo nemškim in evropskim aktom o zasebnosti, zlasti z nemškim Zveznim zakonom o varstvu podatkov (BDSG) in nemškim zakonom o telekomunikacijah (TMG).

1. Kaj so osebni podatki?

Osebni podatki pomenijo podatke, ki se nanašajo na osebo, ki jo je mogoče identificirati iz teh podatkov. Ti podatki vključujejo imena ali podatke o naslovih. Vendar ne vključujejo informacij, ki se ne morejo povezati z določenimi osebami ali informacijami, za katere bi se to zahtevalo nesorazmerno.

2. Kaj se zgodi z vašimi osebnimi podatki?

Obiščete lahko tudi našo spletno stran, ne da bi pri tem morali posredovati osebne podatke. Torej, ko obiščete našo spletno stran, boste anonimni in se bodo podatki, posredovani prek vašega spletnega brskalnika, kot so datum, čas ali ime vašega ponudnika internetnih storitev, uporabili brez povezave z osebo, razen če ste se prijavili pri svojem uporabniku ime in geslo.

Vnesete lahko izbirne informacije, na primer pri naročilu, naročanju na naše novice itd. Osebni podatki lahko vključujejo:
Ime in priimek
Naslov
Email naslov
Telefonska številka
Številka telefaksa
Datum rojstva
Bančni račun ali kreditne kartice

Te podatke uporabljamo za izpolnitev vašega naročila v skladu s pogodbo ali za zagotavljanje potrebnih storitev in za naše storitve za stranke - na primer za odgovor na poizvedbe. Če se naročite na naše glasilo, vas bomo obvestili o popustih ali prejeli kupon za vaš naslednji naročilo.
Če potrebujemo ponudnike tretjih oseb (ladjarske družbe, ponudniki plačilnih storitev), bodo te družbe ali ponudniki prejeli le potrebne podatke in jih bodo morali varovati vaše osebne podatke. Vašo telefonsko številko bomo uporabili samo za poizvedbe. Ko se naročite na naše novice, se vaši podatki uporabljajo za lastne oglaševalske namene, dokler se ne odjavite iz glasila. Če uporabniki ne želijo prejemati naših oglasnih e-poštnih sporočil, kliknite povezavo »Odjava«, ki jo najdete v vseh e-poštnih sporočilih, ki jih pošilja družba Avto-gume.si.
Pri prvem naročilu ali uporabi funkcije, ki se zahteva za registracijo, se vaši podatki shranijo, da ustvarijo račun stranke, da bodo v prihodnosti zagotovili hitrejši in bolj priročen postopek nakupa.
Če izberete takojšen prenos (SOFORT Überweisung), bo Avto-gume.si zaprosil za številko bančnega računa in bankovno kodo. Ti podatki se uporabljajo samo za sprožitev plačila preko SOFORT AG (ponudnik SOFORT Überweisung, kar pomeni takojšnje plačilo). Avto-gume.si ne bo analiziral podatkov ali jih uporabil za druge namene, kot je transakcija, za katero so bili potrebni.
Kar se tiče podatkov za namene, za katere je potrebno vaše soglasje, bomo zahtevali vaše izrecno soglasje. Soglasje lahko kadar koli prekličete in / ali nasprotujete nadaljnji uporabi vaših podatkov.

3. Credit Check

Da bi lahko ponudili različne možnosti za izbiro načina plačila, moramo zaščititi vas in nas pred zlorabami in goljufijami. Zato vaše osebne podatke (ime in priimek, naslov) pošljemo podjetju Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co. KG, Gasstraße 18, 22761 Hamburg. To podjetje, ki uporablja matematično-statistične metode, bo opravilo preverjanje kredita. Če želite preveriti te podatke, morate navesti naslov. Pridobljene informacije o statistični verjetnosti za uravnoteženo odločitev uporabljamo za odločitev, da lahko omogočimo, da vaše plačilo poteka.
Lahko bi ugovarjali pošiljanju podatkov Bürgel kadarkoli. V ta namen zadostuje pisno obvestilo (npr. E-pošta, faks, pismo). Vendar pa opozarjamo, da boste v tem primeru na voljo le manjši izbor načinov plačila.
Poleg tega PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. sama ali tretja oseba, ki ji je naročil PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. lahko opravi preverjanje kredita. V tem primeru družba Avto-gume.si nima vpliva in varstvo podatkov ni izven področja naše odgovornosti.
Tukaj boste našli politiko zasebnosti Paypal: https://cms.paypal.com/de/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=ua/Privacy_full&locale.x=de_DE

4. Kaj so piškotki in kako jih uporabimo?

Piškotki so podatki, shranjeni v uporabniškem računalniku ob obisku spletnega mesta. Uporabljamo seje piškotkov, ki izginejo, ko je uporabniški brskalnik zaprt. Tako lahko na primer preprosto vidite vrednost izdelka ali predmete, ki so v vašem nakupovalnem vozičku. Poleg tega uporabljamo tudi obstojne piškotke, ki se iztečejo v določenem časovnem obdobju. Zlasti ti piškotki pomagajo ponuditi našo ponudbo bolj prijazno uporabnikom, zaradi česar je učinkovitejša in varnejša. Zahvaljujoč tem datotekam je na primer mogoče na primer dobiti informacije, posebej prilagojene vašim interesom. Torej, njihov edini namen je prilagoditi našo ponudbo željam naših kupcev in čim bolj udobno uporabljati izkušnje deskanja uporabnikov.

4.1 Avto-gume.si oglaševanje Cookie

Naši oglaševalski piškotki se uporabljajo za prilagajanje naše spletne strani in našega oglasa do vaših osebnih interesov.
Zato vam priporočamo, da jih pustite vklopiti. Ne glede na to, ali ste piškotek nastavili na naši spletni strani, si lahko ogledate naslednje polje:
če ne želite izkoristiti naše tehnologije, lahko aktivirate »blokator-piškotek«. In se lahko odjavite iz naše storitve.
Od tega trenutka oglasi, ki jih pošilja naša tehnologija, ne bodo več individualno prilagojeni. Upoštevajte, da ta funkcija ni več na voljo, če izbrišete blokirni piškotek. Če želite omogočiti našo storitev, izberite gumb »Izbira«.

Omogoči: omogoči storitev

Deaktiviranje: deaktivirajte storitev

5. Spletna orodja za analizo

Google Analytics
Ta spletna stran uporablja storitev Google Analytics, spletno analizo, ki jo ponuja Google Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja »piškotke«. Ti piškotki zbirajo podatke, ki so shranjeni v računalniku, in analizirajo, kako uporabljate spletno mesto. Podatki, ki jih piškotek pridobi o vaši uporabi te spletne strani, se običajno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranijo. V primeru aktiviranja IP anonimizatorja na tej spletni strani se vaš naslov IP skrajša v državah članicah Evropske unije ali drugih pogodbenih straneh Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Samo v izjemnih primerih bo vaš celotni IP naslov prenesen na Googlov strežnik v ZDA in nato tam skrajšan. V imenu lastnika spletnega mesta bo Google uporabil te podatke za analizo uporabe spletne strani, pisanje poročil o dejavnostih na spletnem mestu in analizo več podatkov o uporabi spletnega mesta, uporabi interneta in povezanih storitev. Vaš naslov IP, prenesen prek storitve Google Analytics, ne bo združen z drugimi podatki od Googla. Piškotke lahko deaktivirate tako, da spremenite nastavitve brskalnika. Upoštevajte pa, da bo v tem primeru prišlo do omejitev pri uporabi naše spletne strani. Podatke, ki so jih ustvarili piškotki, lahko tudi preprečite Googlu in obdelavo teh podatkov s spletnim mestom (vključno z vašim naslovom IP) s prenosom, ki je na voljo na naslednjem vtičniku brskalnika. Povezava je: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Webtrekk
Podatke na tej spletni strani zbira in shranjuje Webtrekk GmbH, Boxhagener Str. 76-78, 10245 Berlin (www.webtrekk.de). Z uporabo vzdevkov se s temi podatki ustvarijo profili uporabnikov. Ti profili so ustvarjeni za analizo vedenja uporabnika in se uporabljajo za izboljšanje in večjo prijaznost naših ponudb. Za zbiranje teh podatkov se lahko uporabljajo piškotki. Piškotki so podatki, shranjeni v uporabniškem računalniku ob obisku spletnega mesta, uporabnik bo drugič znova obiskal spletno mesto. Profili uporabe vzdevkov se ne nanašajo na osebne podatke uporabnika, razen če se je to izrecno strinjal. Kadar koli lahko sledite tej povezavi, lahko kadar koli prekličete prihodnje zbiranje in shranjevanje podatkov za namene spletne analize: www.webtrekk.com/index/datenschutzerklaerung/opt-out.html.

6. Google AdSense

Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za prikazovanje oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja "piškotke". Piškotki so podatki, shranjeni v uporabniškem računalniku, ki omogočajo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi spletne svetilnike (nevidne slike). Ti spletni signali pomagajo analizirati informacije, kot je promet obiskovalcev na spletni strani. Podatki, ki jih zbirajo piškotki in spletni svetilniki glede uporabe te spletne strani (vključno z vašim naslovom IP), se pošljejo v Google strežnik v ZDA in se tam shranijo. Google lahko te podatke posreduje svojim pogodbenicam. Vendar Google ne bo povezal vašega IP-naslova z drugimi podatki, shranjenimi od vas.

Namestitev piškotkov lahko ustavite tako, da spremenite nastavitve brskalnika; vendar opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo našega spletnega mesta soglašate, da Google zbira in analizira vaše podatke za zgoraj navedene namene.

7. Gumb Google +1

Uporabite gumb Google +1 za prejemanje in druge uporabnike prilagojene vsebine od Googla in naših partnerjev. Google bo shranil podatke, ki ste jih navedli za vsebino +1, in podatke o strani, ki ste si jih ogledali, ko kliknete na +1. Vaš +1 je lahko prikazan kot dokaz, skupaj z vašim imenom in fotografijo profila v Googlovih storitvah, na primer v rezultatih iskanja ali v vašem Googlovem profilu ter drugje na spletnih mestih in oglasih na internetu.

Google zbira podatke o vaših dejavnostih +1 za izboljšanje svojih storitev za vas in druge. Če želite uporabljati gumb +1, boste potrebovali javni Google profil, ki je viden vsem celemu svetu. Ta profil mora vsebovati vsaj ime, ki se uporablja za to. To ime se uporablja v vseh Googlovih storitvah. V nekaterih primerih lahko to ime nadomesti tudi drugo, ki ste jo uporabili za skupno rabo vsebine prek vašega Google Računa. Identiteta vašega Google profila se lahko prikaže uporabnikom, ki poznajo vaš e-poštni naslov ali druge podatke za prepoznavanje.
Poleg zgoraj navedenih uporab se uporabljajo tudi podatki, ki jih navedete v skladu z veljavnimi Googlovimi pravilniki o zasebnosti. Google lahko združi statistične podatke o dejavnostih +1, ki jih uporabnik posreduje uporabnikom in partnerjem, kot so založniki, oglaševalci ali povezana spletna mesta.

8. Facebook Social-Plug-in

Ta spletna stran uporablja Social Plug-ins ("Plug-ins") socialnega omrežja Facebook, ki jo vodi Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA ("Facebook"). Vtičniki so označeni s Facebook znakom ali »Social Plug-in by Facebook« ali »Facebook Social Plugin«. Tukaj najdete seznam vtičnikov Facebook in kako izgledajo: http://developers.facebook.com/plugins

Ko obiščete stran našega spletnega mesta, ki vsebuje tak vtičnik, vaš brskalnik vzpostavlja neposredno povezavo s strežniki Facebook. Vsebina plugina se prenaša neposredno iz Facebooka v vaš brskalnik in jo integrira na spletno mesto. Z vključitvijo vtičnika Facebook prejme informacije, do katerih je vaš brskalnik dostopal do ustrezne strani našega spletnega mesta, tudi če nimate Facebook računa ali trenutno niste prijavljeni v Facebook. Te informacije (vključno z vašim naslovom IP) se od vašega brskalnika prenesejo neposredno na strežnik Facebook v ZDA in tam shranjeni.

Če ste prijavljeni na Facebooku, lahko Facebook poveže obisk naše spletne strani na vaš Facebook račun. Če uporabljate vtičnike, na primer tako, da pritisnete gumb »Všeč mi« ali če pustite komentar, se te informacije posredujejo tudi na Facebook strežnik in se tam shranijo. Ti podatki bodo prikazani na Facebooku in bodo vidni vašim Facebook prijateljem. Facebook lahko te podatke uporablja za oglaševanje, tržne raziskave in oblikovanje strani Facebook v skladu z zahtevami uporabnikov. V ta namen Facebook ustvarja uporabo, interese in profile odnosov, na primer, vašo uporabo naše spletne strani glede oglasov na Facebooku, obveščanje drugih uporabnikov Facebook o vaših dejavnostih in zagotavljanje drugih storitev, povezanih s Facebookom.

Če ne želite, da Facebook zbira vaše podatke in ga poveže z vašim profilom ob obisku naše spletne strani, se morate odjaviti na Facebooku pred obiskom našega spletnega mesta.

Za informacije o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter njihovi nadaljnji obdelavi in uporabi s strani Facebooka ter o vaših pravicah v zvezi s tem in možnostih za izklop za zaščito vaše osebne zasebnosti, prosimo, preberite informacije o zaščiti podatkov v spletu http : //www.facebook.com/about/privacy/.

9. Twitter

Naša spletna stran uporablja tudi storitve Twittera. Te funkcije upravlja Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, ZDA. Ko uporabljate funkcijo Twitter in funkcijo »Re-Tweet«, bodo spletna mesta, ki ste jih obiskali, povezani s svojim računom Twitter in jih lahko vidijo drugi uporabniki. Podatki se prenašajo tudi na Twitter.

Poudarjamo, da se kot ponudniki spletnih strani ne zavedamo vsebine podatkov in njihove uporabe s strani Twitterja. Več informacij o politiki zasebnosti za Twitter najdete tukaj: http://twitter.com/privacy.

Nastavitve o varstvu podatkov lahko spremenite v nastavitvah vašega računa: http://twitter.com/account/settings

10. Remintreks

Remintrex je spletna storitev analize Planet49 GmbH s sedežem v Oberliederbacher Weg 25, 65843 Sulzbach / Ts.

Remintrex uporablja piškotke, ki se aktivirajo po izrecnem soglasju uporabnikov, ko sodelujejo na primer na tekmovanjih Planet49 GmbH. Ko obiščete spletno mesto, bo piškotek pošiljal podatke, ki ste jih (uporabnik s podatki, shranjenimi v ID-ju piškotka) obiskali spletno mesto, katere izdelke si ogledate ali ste sklenili pogodbo. Ti podatki so shranjeni na strežniku Planet49 GmbH. Na podlagi poslanih informacij vam bo Planet49 poslal e-poštna sporočila za oglaševanje (če ste se strinjali z oglaševalskimi e-poštnimi sporočili) in boste lahko analizirali svoj vzorec uporabe in vaše interese.

Informacije, ki jih ponujajo piškotki, se uporabljajo izključno za oglaševanje, kjer so predstavljeni izdelki naših pogodbenih partnerjev.
Če nimate več zanimanja za analizo s strani Remintrexa, lahko piškotke kadar koli izbrišete iz brskalnika. Za navodila si oglejte funkcijo Pomoč vašega brskalnika.

11. Druga programska oprema za analizo Webtracking, ki jo uporabljajo nas

Uporabljamo tudi orodja za analizo Webtrekk, Efficient Frontier, Sociomantic, Criteo, Clicktale, Visual Website Optimizer, Omniture Test & Target. Analize izvajajo tudi Google Adwords in DoubleClick za oglaševalce. Analize potekajo v skladu z nemškim zakonom o varstvu podatkov in ne uporabljamo posameznih podatkov. Te analize potekajo za ovrednotenje uporabe naše spletne strani in za izboljšanje naših ponudb.

Če ne želite, da se vaši podatki o uporabi našega spletnega mesta shranijo, lahko temu nasprotujete. Nekateri ponudniki ponujajo rešitve za te namene, kjer lahko kliknete na Izjavo o zavrnitvi, da preprečite analizo, ki jo izvaja ponudnik.

Povezava za izključitev ponudnika
Webtrekk http://www.webtrekk.com/index/datenschutzerklaerung/opt-out.html
Adspert http://www.adspert.de/de/
Sociomantic https://www.sociomantic.com/#privacy/opt-out
Eyeota http://www.eyeota.com/privacy/opt-out/
Criteo http://www.criteo.com/de/datenschutzrichtlinie#
Clicktale http://www.clicktale.net/disable.html
Visual Website Optimizer http://visualwebsiteoptimizer.com/opt-out.php
Doubleclick http://www.google.com/doubleclick/
Mouse3K http://mouse3k.com/
Googletagservices http://www.google.com/tagmanager/
Optimizely https://www.optimizely.com/
Omniture Test & Target http://omnituremarketing.d1.sc.omtrdc.net/optout.html?popup=1
Z uporabo povezave Opt Out ali funkcije ciljne strani se aktivira piškotek, ki preprečuje analizo z določenim orodjem. Izjava o izključitvi je veljavna, dokler ne izbrišete piškotka. Ta piškotek je aktiviran za naše spletno mesto pod navedeno domeno, za brskalnik in za računalnik. Torej, če obiščete našo spletno stran iz različnih računalnikov (na primer doma in na delovnem mestu) ali z različnimi brskalniki, priporočamo, da za vsak računalnik in vsak brskalnik aktivirate Cookie za odjavo.

11. Dostop, popravljanje, blokiranje in brisanje podatkov

V skladu z nemškim Zveznim zakonom o varstvu podatkov lahko prejmete brezplačne podatke o vaših osebnih podatkih, ki so bili shranjeni, in prav tako imate pravico do popravka, izbrisa ali blokiranja teh podatkov.

TyresNET GmbH
Amalienstr. 71
80799 München
Tel .: +49 5 1187989259
Pristojbine veljajo in jih nastavi vaše telefonsko podjetje
Faks: +49 (0) 511/87 98 90 71
E-pošta: info@tyres.net