Izbrani kriteriji

Pnevmatike Dunlop Winter Sport 5

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje


Označevanje EU

do

Prodajalec


Dodatne Možnosti

Zasnove

Kategorija cene

Dunlop Winter Sport 5 pnevmatike

Tip vozila: avto
Tip pnevmatike: zimske
Proizvajalec: Dunlop
Dimenzije: 17r 245 45
Obremenitev: 99
Hitrost: V

Dunlop Winter Sport 5 gume

Oprijem, ki ga potrebujete za nepredvidljive zimske ceste

  • Vrhunski bočni oprijem na spolzkih površinah
  • Izboljšana zmogljivost na zasneženih cestah
  • Zaščita pred akvaplaningom
  • Učinkovitost porabe goriva

Vrhunski bočni oprijem na spolzkih površinah

Winter Sport 5 Dunlop odlikujejo inovativne kotne sredinske lamele, ki se povečajo v dolžino in izboljšajo svojo sposobnost odpiranja in oprijemanja površin, kar zagotavlja odličen bočni oprijem na spolzkih zimskih cestah

Izboljšana zmogljivost na zasneženih cestah

Guma Winter Sport 5 s povečanim številom blokov zagotavlja dodatne robove, ki so v stiku s površino ceste, kar vam zagotavlja vrhunski oprijem in zmogljivost na snegu.

Zaščita pred akvaplaningom

Globlji utori v tekalni plasti pnevmatike Winter Sport 5 omogočajo odvajanje večjih količin vode in brozge, kar zmanjšuje tveganje akvaplaninga in vam pomaga ohranjati nadzor na mokrih cestah.

Učinkovitost porabe goriva

Z edinstveno zasnovo pnevmatike Winter Sport 5 je teža optimalno razporejena po celotni pnevmatiki, zaradi česar je kotalni upor manjši, s tem pa je poraba goriva učinkovitejša.

Dunlopovi raziskovalni laboratoriji so razvili inovativno zmes, ki zahvaljujoč vlogi polimerov izbolljša mehanske lastnosti, toplotne in dinamične pogoje - zagotavlja zelo visoko zmogljivost na mokrih in zasneženih cestah.

Winter Sport 5 so bile testirane v najstrožjih pogojih v Italiji, Avstriji, na Švedskem, Finskem in Novi Zelandiji, nove pnevmatike pa so v strogi skladnosti z visokimi standardi kakovosti.

Gume Dunlop Winter Sport 5 cena

Dunlop Winter Sport 5 cena odraža odlično razmerje med kakovostjo in ceno gume.

Ocena uporabnika: Kupil sem jih kot naslednika pnevmatik Dunlop WinterSport4, s katerimi sem bil prej zelo zadovoljen, zlasti z oprijemom na mokri podlagi in dobrim občutkom v mokrih/ razmerah. Ker živim in se vozim pretežno po visokogorju, pnevmatiko WinterSport uporabljam kot celoletno pnevmatiko. Pnevmatike 5 so se izboljšale na vseh področjih, zlasti pa pri vodljivosti na suhem, ki je bila pri pnevmatikah 4 rahlo razočaranje. Zmogljivost se zdaj zmanjša nad približno 12 stopinjami okolice, medtem ko je bila pri pnevmatikah 4 približno 7 stopinj. Poleti pri visoki hitrosti lahko pnevmatike nekoliko "lebdijo", vendar je to zame sprejemljiv kompromis za odličen oprijem v hladnih mokrih razmerah. Tudi stranske stene se zdijo močnejše, saj so bile pnevmatike 4 nagnjene k zarezam. Obraba je podobna, če ne celo nekoliko boljša; pnevmatike 4 so dosegle približno 22/23 km, če so bile uporabljene vse leto, pnevmatike 5 pa približno 24 km.

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 136
prikaži več 20
od 136
Ist eine bezahlte Anzeige
Navzgor