Izbrani kriteriji

Pnevmatike 225 45 R17

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje


Pokaži vse

Označevanje EU

do

Prodajalec


Dodatne Možnosti

Zasnove

Povprečni pregled testa

do

Kategorija cene


225 45 R17 pnevmatika velikosti za športne avte

 

Natančno krmiljenje je ključnega pomena za športne avte z močnimi motorji. Proizvajalci to razumejo, kupci to cenijo. In ravno zaradi tega je 225 45 R17 prava pnevmatika v pravem trenutku.

 

Vsestranska, cenovno ugodna

Izdelana za potrebe ljubiteljev hitrosti, 225 45 R17 pnevmatike niso narejene izključno za dirkalne avte. Ta velikost koristi uporabnikom z gladko vožnjo in poveča nadzor avta, zaradi česar so jo proizvajalci vključili kot standardni parameter v veliko modelov vozil.

 

Goodyear in Continental izdelujeta pnevmatike 225 45 R17, vendar pa to opcijo ne predstavljajo na trgu le vrhunski proizvajalci. Proizvajalci nižjega cenovnega razreda občasno ponudijo pnevmatiko te velikosti po dostopnih cenah.

 

Varnost, estetski videz

Te pnevmatike niso le’dobro zmogljive: prav tako dopolnjujejo estetski’videz avtomobila. Zmogljivost pa je še vedno velik kriterij pri nakupu pnevmatike 225 45 R17.

Tesiranja, ki jih izvaja ADAC ponavadi kažejo dobre ocene: potrošniki lahko uživajo v uravnoteženi zmogljivosti. Vendar pa morajo biti pri nakupu pozorni na blagovno znamko, ne glede na parametre, kajti razlike blagovnih znamk odtehtajo, kako pnevmatike delujejo.

 

Zato ContiSportContact 5 od Continentala, Eagle F1 Asymentric 2 od Goodyearja, Hankook Ventus S1 Evo 2 K117 in Dunlop Sport Maxx RT veljajo za najbolj zanesljive modele glede na opravljena testirana. Zdi se Continental<‘da je ContiSportContact 5 najbolj varna od vseh 225 45 R17 pnevmatik, ko so bile predmet testiranj na mokrih progah.

 

Testi na suhi testi kažejo Goodyear‘s Eagle F1 Asymentric 2 je še posebej priporočljiva za suhe ceste, kljub temu, da se je dobro izkazala na mokrih cestah.

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 416
prikaži več 20
od 416
Ist eine bezahlte Anzeige
Navzgor