Izbrani kriteriji

Celoletne pnevmatike/ za vse vremenske razmere za avto

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje

Pokaži vse

Označevanje EU


do

Prodajalec

Dodatne Možnosti

Povprečni pregled testa

do

Kategorija cene

Ali so celoletne avtomobilske gume popolna rešitev za vse vremenske razmere?

Mnogi vozniki se odločajo za celoletne pnevmatike na podlagi prepričanja, da so odlična rešitev za najrazličnejše vremenske razmere. Na splošno je celoletna pnevmatika primerna izbira za krajša obdobja snega, ko je mokro in mrzlo, prav tako pa so učinkovite na suhih cestnih površinah. Gume celoletne kategorije so bile podvržene številnim preizkusom zmogljivosti, kjer se je pokazalo, da dosegajo primerljive rezultate z zimskimi in poletnimi gumami.

Celoletne pnevmatike so prilagojene raznolikim vremenskim razmeram

Kljub temu, da so celoletne gume prilagojene raznolikim vremenskim razmeram, so številni vozniki mnenja, da je za dolga obdobja snega vseeno priporočeno priklopiti na zimske gume. Kljub temu pa ste lahko prepričani, da vam bodo pnevmatike celoletne oznake odlično služile tudi med časom znižanih temperatur in na mokrih površinah.

Celoletne gume so primerna izbira tudi za zimske razmere

Neizprosen nalet snega je pogosto razlog, da se vozniki odločijo za menjavo gum. Preklop iz poletne na zimsko pnevmatiko se da opaziti tako v stopnji vodljivosti vozila na cesti, kot tudi v smislu varnosti. Vsekakor pa je vredno razmisliti tudi o nakupu poceni celoletnih pnevmatik, ki so odlična kombinacija cene in zmogljivosti.

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 2163
prikaži več 20
od 2163
Ist eine bezahlte Anzeige

Celoletne avtomobilske gume združujejo ugodno ceno z udobjem

Če menite, da boste čez leto preživeli ogromno časa na cesti, vam bodo celoletne avtomobilske gume vsekakor omogočale udobno izkušnjo. Mnogi vozniki in potniki se soočajo s težavo hrupa, ki ga povzroča vozilo, kar jim kvari užitek pri vožnji. Le-tega povzročajo različni dejavniki, vključno z vozilom. Ko razmišljate o vidiku kotalnega upora, morate pri tem upoštevati stroške, povezane s porabo goriva.

Celoletne pnevmatike so primerne za vse letne čase

Za razliko od zimskih in letnih pnevmatik, so celoletne pnevmatike primerne za vse letne čase. Neglede na vremenske razmere ali razmere, ki vladajo na cestah, bodo ustrezale prav vsem vašim potrebam. Glede na to, da celoletne gume lahko uporabljate med vsemi letnimi časi (in jih ni potrebno vsake pol leta zamenjati, kot to velja za zimske in letne gume), so zelo popularna izbira med vozniki.