Izbrani kriteriji

Zimske pnevmatike za tovornjake

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Vžgano znamenje

Označevanje EU

do

Prodajalec

Zasnove

Kategorija cene

Kako pametno izbrati zimske gume za tovorna vozila

Kot poklicni voznik imate pred seboj nalogo, da spoštujete roke in da na ciljno točko prispete pravočasno, neglede na vladajoče cestne razmere. V primeru, da razvažate blago, morate poskrbeti, da bo na cilj prispelo v enem kosu in s čim manj poškodbami, kar vključuje rabo sezoni primernih pnevmatik. V primerjavi z manjšimi vozili, se tovornjaki na cesti obnašajo precej drugače, zato je ključnega pomena, da namestite tovorne zimske pnevmatike.

Zimske pnevmatike za tovorna vozila: osnovne informacije

Zimske tovorne pnevmatike imajo gumijasto tekalno plast. Le-ta je zasnovana tako, da omogoča dober oprijem cestnih površin in vodljivost. Za razliko od zimskih pnevmatik, poletne in letne pnevmatike v mrzlih mesecih otrdijo, kar pomeni da niso več primerne za varno vožnjo. Zimske tovorne gume imajo globlji profil tekalne plasti – ne nabira preveč snega in zagotavlja boljši oprijem cestišča. Nagubanost tovornih zimskih pnevmatik prav tako doprinese k boljši oprijemljivosti.

Kje kupiti zimske gume za tovorna vozila?

V kolikor iščete kvalitetne in cenovno ugodne tovorne zimske gume, vam zagotovo ne bo zmanjkalo izbire. Večina voznikov tovornih vozil prisega na široko razpoznavne znamke kot npr. Michelin, Hankook, Continental, Fulda, Bridgestone, itd. Vse zimske tovorne pnevmatike morda niso poceni, vendar so pogosto prav te zaslužne za varnost vašega tovora ter vseh udeležencev v prometu. Nakup zimskih tovornih gum prek spleta vam zagotavlja bolj ugodne cene kot jih je moč zaslediti v tradicionalnih trgovinah.

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 1
od 1
Ist eine bezahlte Anzeige
Navzgor