Izbrani kriteriji

Pnevmatike

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje


Pokaži vse

Označevanje EU

do

Prodajalec


Pokaži vse

Dodatne Možnosti

Zasnove

Povprečni pregled testa

do

Kategorija cene


KUPITE POCENI PNEVMATIKE PREKO SPLETA NA AVTO-GUME.SI

Bi se zanesli na čevlje z obrabljenimi podplati? Po vsej verjetnosti ne – enako velja za avtomobile. Drugače povedano, pnevmatike so podplati avtomobila in nakup gum zahteva tehten premislek. Pametno opravljen nakup pnevmatik odloča o tem, kako zanesljivo se bo vaše vozilo obnašalo na cesti, dobra guma pa bo poskrbela tudi za varčnost goriva in udobje med vožnjo.

Poceni gume, ki vas ne bodo pustile na cedilu

Tukaj lahko najdete ugodne cene pnevmatik, ki imajo vse potrebne certifikate. Izbira je ogromna, zato vam bodo pri iskanju pomagali naši napredni iskalni algoritmi, ki bodo prikazali prav tiste modele gum, ki so najprimernejši za vaše vozilo. Prodaja gum na Avto-gume.si, podprta z najnaprednejšimi iskalniki, vam omogoča hitro in učinkovito primerjavo cen ter ogled najbolše ponudbe, kar jo premore svetovni splet!

Kupite gume ceneje kot na konkurečnih portalih

Tukaj lahko nabavite gume poceni, vendar pa so le-te kljub svoji cenovni dostopnosti visoko kakovostne. Naši napredni primerjalni algoritmi vam omogočajo primerjavo pnevmatik glede na:

- Dimenzije pnevmatik/velikost pnevmatike

- Namen uporabe (zimske, letne ali celoletne)

- Proizvajalca (Continental, Bridgestone, Dunlop, Michelin, Pirelli, Goodyear in številni ostali)

- Indeks pnevmatike (nosilnost in hitrostni razred)

- Razvrstitev v skladu z EU oznako pnevmatik (učinkovita poraba goriva, oprijem v mokrem, kotalni hrup)

- Cenovni razpon

Na Avto-gume.si lahko kupite pnevmatike, primerjate cene in iščete najbolj ugodne ponudbe

Omogočamo vam tudi primerjavo glede na ponudnika, tako da lahko najdete najustreznejše pnevmatike poceni, hitro in zanesljivo. Vse to lahko storite zgolj z nekaj kliki in najugodnejša ponudba se bo v hipu prikazala na vašem zaslonu.

Najceneje gume za vse vrste vozil

Če obstaja ustrezna ponudba za določeno vrsto vozila, vam jo bomo izbrskali zgolj v nekaj sekundah. Ceneje gume praktično ni moč najti.

Odkrijte najprimernejše pnevmatike na osnovi neodvisnih testov

Ko iščete nove gume, je potrebno navesti pravilne dimnezije, le-te pa lahko najdete v prvem delu dokumenta za registracijo vozila. Drugi faktor, ki ga je potrebno navesti, je letni čas, za katerega iščete gume (delijo se na zimske in letne). Za dober nakup pnevmatik se je potrebno orientirati glede na kvaliteto in ceno. Slednja, ne glede na njeno pomembnost, pa ni edina stvar, ki prevesi tehtnico; potrebno je upoštevati tudi zmogljivosti določene pnevmatike. Več informacij o njih vam lahko povejo predhodno opravljena testiranja, ki jih razkrivamo na Avto-gume.si. S pomočjo teh podatkov lahko nabavite najcenejše pnevmatike, ki hkrati izpolnjujejo zahtevane predpise in zadostujejo vsem merilom kvalitete.

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 40966
prikaži več 20
od 40966
Ist eine bezahlte Anzeige

Poskrbite za pravočasen nakup novih pnevmatik

Od leta 2010 velja zakonadaja, ki predpisuje rabo pnevmatik, ki ustrezajo vremenskim razmeram. Na Avto-gume Slovenija lahko kupite M+S gume, s katerimi se boste izognili kazni, če nameravate voziti v zimskih razmerah. Ali ste vedeli, da lahko v primeru trčenja zaradi nepravilno nameščenih pnevmatik plačate visoke kazni in celo izgubite vozniško dovoljenje in zavarovalniško kritje? Temu se lahko enostavno izognete tako, da nabavite poceni gume takoj. Kaznovani ste lahko tudi v primeru premajhne tekalne površine (manj kot 1.6 mm), na kar morate biti pozorni že med samim nakupom.

Poceni pnevmatike po navodilih strokovnjakov

Po besedah strokovnjakov je pri ADAC, TÜV, in GTÜ potrebno paziti na hitro-približajoče se meje, saj je oprijem znatno zmanjšan, kar povečuje tveganje za akvaplaning. Pnevmatike, ki jih imate nameščene, naj ne bi bile starejše od osmih let. Lastniki avtov morajo zato pravočasno kupiti nove pnevmatike, da na cesti ne ogrožajo lastne varnosti in varnosti drugih udeležencev prometa. Če uporabljate spletno stran Avto-gume.si za primerjavo izdelkov in cen, lahko hitro najdete ustrezen model in tako prihranite kar največ denarja.

Veliko uspeha pri primejavi cen vam želi ekipa Avto-gume.si! 

Navzgor