Izbrani kriteriji

Pnevmatike 195 65 R15

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje


Pokaži vse

Označevanje EU

do

Prodajalec


Dodatne Možnosti

Zasnove

Povprečni pregled testa

do

Kategorija cene


Pnevmatike 15r 195 65

195 55 R15 poletne pnevmatike: pnevmatike laufstarke z zelo dobrimi voznimi lastnostmi
Na mednarodnem trgu pnevmatik je na voljo obsežna ponudba letnih pnevmatik 195 55 R16. Priljubljenost te dimenzije pnevmatik je predvsem posledica uravnoteženih voznih lastnosti in odzivne vožnje. pnevmatike te dimenzije se večinoma uporabljajo za športne majhne in kompaktne avtomobile, kot sta Audi A1 ali VW Golf GTI.

Tudi udobje vožnje lahko prepriča

Letne pnevmatike 195 55 R15 spadajo v skupino običajnih pnevmatik, vendar imajo nekatere lastnosti širokih pnevmatik. Imajo visok oprijem: kar pomeni, da se moč motorja vozila učinkovito pretvori v pospeševanje. Hkrati ponujajo poletne pnevmatike, a tudi odlične zavorne lastnosti na mokrem in suhem cestišču. Poleg tega je krmiljenje zelo natančno tudi pri visokih hitrostih. Učinkovitost in varnost tako tvorita idealno ekipo. Za razliko od tipičnih širokih pnevmatik pa poletne pnevmatike 195 55 R16 navdušujejo s svojim udobjem. Neravnin na asfaltu voznik skoraj ne opazi, zunanji kotalni hrup pa je na nizki ravni. Optimalni pogoji za varno in prijetno poletno vožnjo.

Pnevmatike 195 65 15 -Poletna pnevmatika, ki ne pušča veliko zaželenega

Prvovrstna poletna pnevmatika v velikosti 195 55 R16 je Pirelli Cinturato P1 VERDE . Kakovostna pnevmatika lahko na področju oprijema na mokri podlagi in porabe goriva ničesar ne želi. Hrup na cesti je Pneu Pirelli, da pnevmatike z visokim oprijemom niso nujno glasne. V deževnih poletnih dneh široki vzdolžni utori zagotavljajo profil za največji oprijem na mokrem cestišču. Voda se učinkovito pretaka po utorih. Poleg tega pnevmatika Pirelli Cinturato P1 VERDE ostane dolga zaradi svoje izjemne moči, ki jo vodi njen lastnik.

Gume 195 65 r15 cena

Gume standardnih velikosti 15r 195 65 imajo široko paleto izbire, zato jih najdete v vseh cenovnih razredih.

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 506
prikaži več 20
od 506
Ist eine bezahlte Anzeige
Navzgor