Izbrani kriteriji

Pnevmatike Pirelli Cinturato P7

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje


Označevanje EU

do

Prodajalec


Dodatne Možnosti

Zasnove

Pirelli Cinturato p7 pnevmatike

Tip vozila: avto
Tip pnevmatike: letne
Proizvajalec: Pirelli
Dimenzije: 18r 225 45
Obremenitev: 103
Hitrost: Y

Pirelli Cinturato p7 gume

Visokozmogljiva guma Pirelli Cinturato P7 za avtomobile s srednjo in visoko zmogljivostjo. Popolna kombinacija nizkega kotalnega upora, plastičnega in akustičnega udobja, dobre kilometrine, ki zagotavlja Pirellijeve zmogljivosti zaviranja in upravljanja.

Prednosti:

  • Izjemna varnost in nadzor
  • Odlično izločanje vode
  • Odzivnost pri krmiljenju in nadzor nad vožnjo pri ovinkanju

Opis pnevmatike Cinturato P7 Pirelli:

  • ENERGY™ EFFICIENT: Zmanjša porabo goriva in emisije CO2
  • ČISTI ZRAK: izdelana iz ekološko skladnih materialov, ki zmanjšujejo vpliv na okolje tako v fazi proizvodnje kot v celotni življenjski dobi pnevmatike
  • VISOKA KILOMETRINA: pnevmatike Pirelli Cinturato P7 so gume z daljšo življenjsko dobo, ki ohranja visoko raven zmogljivosti in varnosti
  • MANJŠI HRUP: Pnevmatika je že skladna z uredbo EU iz leta 2012 o zmanjšanju hrupa, kar izboljšuje udobje med vožnjo

Pirellijeva prva pnevmatika "Green Performance", Cinturato P7™, je bila ustvarjena tako, da v celoti izkorišča prednosti najnovejših materialov, struktur in dezena tekalne plasti. Na ta način zagotavlja privarčevanje, spoštovanje okolja, udobje in varnost na vseh cestnih površinah. Pirelli Cinturato P7™ je na ADAC-ovem testu poletnih pnevmatik 2010 dosegla najvišjo oceno, s čimer je potrdila svojo vodilno vlogo na področju zmogljivosti, varnosti in ekološke združljivosti. Inovativen in napreden hibridni material ter uravnotežena porazdelitev tlaka.

Enakomerna obraba: Optimizirana zasnova tekalne plasti s posebnim zaporedjem razmikov Zmanjšanje kotalnega hrupa. Sproščena in udobna izkušnja vožnje. Kompaktni osrednji bloki in robustna zunanja površina . zmanjšanje deformacije pnevmatike med hitrim zavijanjem. Odzivnost krmiljenja in nadzor v ovinkih. Štirje široki vzdolžni utori. Odlično odvajanje vode. Izjemna varnost in nadzor pri morebitnem akvaplaningu.

Splošno

Ta pnevmatika svetovno priznanega proizvajalca je bila posebej oblikovana za blaženje hrupa. Zaradi tega so pri ustvarjanju te gume premišljeno uporabili materiale, ki naredijo to pnevmatiko vodljivo ter zelo učinkovito pri zaviranju. Pri oblikovanju gume so pri Pirelliju izključili olja, ki so imela visoko stopnjo onesnaževanja. V primerjavi s predhodnimi pnevmatikami ima ta 24% nižjo porabo goriva.

Gume Pirelli Cinturato P7 cena

Cena Pilot Sport 4 Michelin gum se odraža v odličnem razmerju med kakovostjo in ceno.

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 54
prikaži več 20
od 54
Ist eine bezahlte Anzeige
Navzgor