Izbrani kriteriji

Pnevmatike za Kombi

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje


Pokaži vse

Označevanje EU

do

Prodajalec


Dodatne Možnosti

Zasnove

Povprečni pregled testa

do

Kategorija cene


Na avto-gume.si lahko najdete gume za lahka tovorna vozila, gume za kombi in ostale vrste tovornih vozil

Ne glede na to, ali imate v lasti en sam, manjši dostavni kombi ali celi vozni park, je vaša prva in poglavitna naloga, da poskrbite za vašo varnost in varnost vseh ostalih udeležencev v prometu v kakršnih koli vremenskih razmerah. Če je vaše vozilo pogosto izpostavljeno neugodnim razmeram na cesti ali slabim vremenskim pogojem, potem vas mora še bolj skrbeti. Poltovorne pnevmatike so kritični element med vašim vozilom in površino ceste. Lahko imajo odločilni pomen pri optimalni porabi sredstev, ki jo lahko dosežemo s pomočjo nabave poceni poltovornih gum prek spleta.

Med izbiranjem pnevmatike za kombi je pomembno, da upoštevate vaš glavni namen uporabe

Ko kupujete nove pnevmatike za kombije, je eden izmed ciljev, da le-te ustrezajo vašim specifičnim potrebam. Če v ospredje postavljate čim večjo obstojnost in optimalno porabo goriva, iščite kombi pnevmatike, ki niso zgolj najcenejše, temveč so posebej narejene za ta namen. Vse to so namreč faktorji, ki lahko neposredno vplivajo na to, kako se bo vaše vozilo obnašalo na cesti.

Z izbiro pnevmatike za lahka tovorna vozila vplivate na varnost vseh udeležencev v prometu

Kot odgovoren lastnik vozila imate odgovornost, da varujete varnost vseh udeležencev v prometu. Pri tem vam lahko pomagajo kvalitetno izbrane poltovorne gume. Konec koncev na cesti nikoli niste sami, kar je potrebno upoštevati. Poleg tega je izguba vozila lahko draga! Zato je treba redno preverjati tlak v pnevmatikah skupaj z globino profila. Prav tako je pomembno zagotoviti, da kombi gume nimajo izboklin ali drugih poškodb.

Gume za kombi s kar največjo cenovno učinkovitostjo

Ko kupujete gume za kombije, naj bodo odločilnega pomena vaše potrebe in specifikacije. Cena zahteva nekaj razmisleka, zlasti pri majhnih, lahkih tovornih vozilih in obremenitvah. Usmerjen vzorec dezena je lahko idealna izbira, še posebej med zimskimi meseci, na snegu, vodi ali poledenelih površinah. Bloki tekalne plasti omogočajo odličen oprijem na cestiščih, kar omogoča odlične pospeške in zagotavlja, da se sneg ne bo nalagal na njih.

Gume za kombi s čvrstim oprijemom

Večji oprijem, ki ga omogočajo najboljše kombi pnevmatike, zagotavlja dobro vodljivost poletnih pnevmatik v toplejših sezonah. V primerjavi s standardnimi pnevmatikami, namenske kombi pnevmatike zagotavljajo večjo varnost, ki se nanaša tako na voznika, kot tudi na tovor in ostale udeležence prometa. Za težja vozila je lahko neusmerjen vzorec tekalne plasti najboljši. Najboljša izbira kombi pnevmatike upošteva priljubljenost na trgu, pa tudi mnenja voznikov.

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 3037
prikaži več 20
od 3037
Ist eine bezahlte Anzeige
Navzgor