Vračilo blaga

Informacije o vaših pravicah do preklica

Do te pogodbe lahko prekličete v štirinajstih dneh, ne da bi morali navesti svoje razloge.

Za nakup blaga je obdobje odpovedi štirinajstih dni od dneva, ko ste vi ali tretja oseba, ki ste jo imenovali vi, razen prevoznika, prevzela blago. Če se naročeno blago dostavi v delnih pošiljkah, se rok začne na dan prejema zadnjega blaga; če pogodba za dobavo blaga določa več delnih pošiljk ali sklopov, se obdobje začne na dan, ko je bila prejeta zadnja delna pošiljka ali pošiljka;

Za uveljavljanje vaše pravice do odstopa moramo nas obvestiti (TyresNET GmbH, Amalienstr. 71 80799 München Nemčija, E-Mail: info@tyres.net) o vaši odločitvi za odpoved te pogodbe z jasno izjavo (npr. Po pošti ali E-naslov).

Dovolj je, da pravočasno pošljete obvestilo o preklicu, da boste upoštevali časovni rok.

Posledice odpovedi

Če pogodbo prekličete, vam bomo povrnili vsa plačila, ki smo jih prejeli od vas brez zamude in najpozneje v štirinajstih dneh od datuma prejema obvestila o preklicu, vključno z vsemi stroški dostave (z izjemo dodatnih stroškov, nastalih zaradi dejstvo, da ste se odločili za vrsto pošiljke, ki ni standardna dostava). Za namene vračila bomo uporabili iste načine plačila, ki ste jih uporabili v prvotni transakciji, razen če je bilo drugače dogovorjeno drugače; v nobenem računu ne boste zaračunali dodatnih stroškov za to vračilo.

Zberemo blago od vas.

Vračamo stroške za vračilo blaga.

Za morebitno poslabšanje blaga, boste plačali odškodnino samo, če je odstranitev posledica nepotrebnega ravnanja z njimi, ne glede na njihovo pogoj, značilnosti in delovanje.

Konec informacij o pravicah odpovedi

Navzgor