Izbrani kriteriji

Pnevmatike Michelin Primacy 4

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje


Označevanje EU

do

Prodajalec


Dodatne Možnosti

Zasnove

Michelin Primacy 4 pnevmatike

Tip vozila: avto
Tip pnevmatike: letne
Proizvajalec: Michelin
Dimenzije: 17r 215 45
Obremenitev: 91
Hitrost: V

Michelin Primacy 4 gume - VARNE, KO SO NOVE, VARNE, KO SO OBRABLJENE

Dolgotrajna skulptura z optimizirano zmogljivostjo

Zahvaljujoč novi zasnovi dezena, usmerjeni v varnost, pnevmatika MICHELIN Primacy 4 tudi med OBRABO ohranja visoko raven vodotesnosti. Njen novi kroj zagotavlja +22 % prostora za odvajanje večje količine vode.

Najnovejša generacija visoko zmogljive gumene zmesi

Zaradi najnovejše generacije visoko zmogljive gumene zmesi lahko guma MICHELIN Primacy 4 zagotavlja izjemno zmogljivost zaviranja na mokri podlagi, ko je nova in tudi ko je obrabljena, ne da bi pri tem ogrozila življenjsko dobo pnevmatike.

Inovativna funkcija za obrabo tekalne plasti

Da bi izboljšali svoje izkušnje s pnevmatikami Primacy 4 Michelin, vam indikator obrabe tekalne plasti pomaga ugotoviti, kdaj je treba pnevmatike zamenjati.

Kombinacija kratke zavorne poti na mokrih in suhih cestah z nizkim kotalnim uporom je v preteklosti vedno veljala za zelo problematično. Eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik Michelin je ponovno postregel z novo gumo. Inženirji so si mogli utreti novo pot v smislu vseh vključenih elementov pnevmatike - ohišja, zmesi, obrisa pnevmatike in vzorca tekalne plasti -, da bi dosegli visoko stopnjo napredka.

Glavni cilji pri zmanjševanju kotalnega upora so povezani z varnostno pomembnimi lastnostmi pnevmatike. To pomeni, da je na konflikt med kotalnim uporom in vodljivostjo mogoče vplivati z zasnovo, medtem ko lahko zmes pnevmatike pomaga na problematičnem področju nizkega kotalnega upora in kratke zavorne poti na mokri cesti, sprememba obrisa pnevmatike omogoča izboljšanje zmogljivosti pri prevoženih kilometrih, vzorec tekalne plasti pa lahko pozitivno vpliva na lastnosti zaviranja na mokri cesti. Seštevek možnih izboljšav pomaga novi pnevmatiki doseči bistveno boljše splošne zmogljivosti s še bolj uravnoteženimi voznimi lastnostmi.

Pravna skladnost

Na podlagi neodvisnih testov, ki sta jih TÜV SÜD in IDIADA leta 2011 izvedla na velikostih 205/55 R 16 V in 225/45 R 17 W. 2011 Anketa TNS Sofres, izvedena na šestih glavnih evropskih trgih. MICHELIN je najbolj znana znamka pnevmatik evropskih potrošnikov (raziskava TNS Sofres iz leta 2011, izvedena na šestih glavnih evropskih trgih) za varnost na mokrih cestah in prispevek k varnosti v cestnem prometu.

Gume Michelin Primacy 4 cena

Michelin Primacy 4 cena se kaže v odličnem razmerju med kakovostjo in ceno.

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 120
prikaži več 20
od 120
Ist eine bezahlte Anzeige
Navzgor