Izbrani kriteriji

Pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje


Označevanje EU

do

Prodajalec


Dodatne Možnosti

Zasnove

Kategorija cene

Goodyear EfficientGrip Performance pnevmatike

Tip vozila: avto
Tip pnevmatike: letne
Proizvajalec: Goodyear
Dimenzije: 16r 205 55
Obremenitev: 91
Hitrost: V

Goodyear EfficientGrip Performance gume

Povečajte svoje vozniško zaupanje z izboljšanim oprijemom za krajšo zavorno pot tudi v najbolj mokrih razmerah. Pnevmatika EfficientGrip Performance Goodyear zagotavlja odličen oprijem, krajšo zavorno pot na mokrih cestah in boljši izkoristek goriva.

Tehnologija WearControl z dvema različnima zmesema tekalne plasti zagotavlja optimalno ravnovesje med nizkim kotalnim uporom in visokim oprijemom na mokri podlagi. Tehnologija 3D-Block-Active Braking-Technology omogoča krajšo zavorno pot na suhi cesti. Pnevmatika z vsemi zmogljivostmi za avtomobile srednjega in višjega razreda.

Nove pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance imajo neprekinjena obodna rebra ter Goodyearovo tehnologijo ActiveBraking, ki izboljša vodljivost in zavorno pot na mokri in suhi cesti. Nova zmes verižnikov zmanjšuje kotalni upor, medtem ko nova osnovna zmes z inovativno plastjo CoolCushion2 povečuje energetsko učinkovitost in posledično zmanjšuje porabo goriva.

Pnevmatika z izboljšanim oprijemom in krajšo zavorno potjo na mokrih cestah

  • Oprijem na mokrih cestah z oceno A*
  • Manjša poraba goriva
  • Krajša zavorna pot z izboljšanim zaviranjem na mokri cesti
  • Majhen kotalni upor

S tehnologijo FuelSaving ustvarjamo novo osnovno zmes, ki zmanjšuje razpršitev energije pnevmatike. Kotalni upor se zmanjša za 18 %4 , kar pomeni večjo učinkovitost porabe goriva in nižje stroške vožnje za vas.

Oprijem na mokri podlagi z oceno A. Pnevmatika ima oceno A1 za oprijem na mokri cesti, kar je najvišja ocena, ki jo določajo predpisi EU.

Izboljšano zaviranje na mokri podlagi in manjši kotalni upor. Tehnologija WearControl zagotavlja optimalno ravnovesje med oprijemom na mokri podlagi in nizkim kotalnim uporom v celotni življenjski dobi pnevmatike.

Krajša zavorna pot za samozavest pri vožnji. Tehnologija ActiveBraking poveča stik med pnevmatiko in cestno površino, kar skrajša zavorno pot - do dva metra (8 %) krajšo na mokrem cestišču in do 3 % krajšo na suhem cestišču.

Tehnologija RunOnFlat (ROF)

Goodyearjeva revolucionarna tehnologija RunOnFlat vam omogoča, da do prazne pnevmatike vozite do 80 km, tako da lahko pridete do primernega mesta, kjer jo boste zamenjali. Ojačane bočnice v pnevmatiki pomenijo, da lahko vzdrži težo vašega avtomobila tudi z ničelnim zračnim tlakom, zaradi česar nevarne obcestne menjave pnevmatik spremenijo v stvar preteklosti.

Gume Goodyear EfficientGrip Performance cena

Guma Goodyear EfficientGrip Performance ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 118
prikaži več 20
od 118
Ist eine bezahlte Anzeige
Navzgor