Izbrani kriteriji

Pnevmatike Bridgestone Blizzak LM 005

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje


Označevanje EU

do

Prodajalec


Dodatne Možnosti

Zasnove

Kategorija cene

Bridgestone Blizzak LM 005 235/55 R19 105H

Tip vozila: avto
Tip pnevmatike: zimske
Proizvajalec: Blizzak
Dimenzije: 19r 235 55
Obremenitev: 105
Hitrost: H

Bridgestone blizzak lm 005 pnevmatike

Bridgestone blizzak lm 005 gume predstavljajo uveljavljen standard zimskih pnevmatik, saj zagotavljajo odličen oprijem na mokri podlagi in ponujajo tudi odličen izkoristek goriva, sploh glede na letni čas, kjer je poraba bistveno večja.

Obvladajte vožnjo vso zimo in bodite v nadzoru. Prednosti:

  • Izjemna zmogljivost na snegu in ledu
  • Odlična tako oprijem kot zaviranje v svojem razredu na mokri podlagi
  • DriveGuard je na voljo v izbranih velikostih
  • Ugodna Bridgestone blizzak lm 005 cena

Guma Bridgestone Blizzak LM 005 voznikom zagotavlja popoln nadzor v vseh zimskih razmerah. Zimski čas postaja vse bolj nepredvidljiv. Soočamo se z novimi ekstremnimi padavinami, pogostostjo temperatur pod ničlo in sneženjem na nekaterih območjih, kjer že leta ni snežilo. Ta zimska pnevmatika poleg najboljšega oprijema na mokri cesti in zaviranja v svojem razredu zagotavlja tudi izjemne zmogljivosti na snegu in ledu.

Skrajšana zavorna pot tako na snegu kot ledu

Kombinacija 2D lamel na sredini in 3D lamel na ramenskem delu dezena tekalne plasti zagotavlja odlično zavorno zmogljivost blizzak lm 005 bridgestone pnevmatik za zmanjšano zavorno pot na zasneženih in poledenelih cestah.

Izboljšan oprijem na snegu

Cik-cak žlebovi s kotnimi robovi izboljšajo oprijem med snegom v žlebovih in snegom na cesti

Najboljši oprijem na mokri cesti in zaviranje v svojem razredu

Nova nano-selektivna tehnologija mešanja zmesi omogoča boljšo disperzijo silicijevega dioksida v zmesi Nano Pro-tech™, kar zagotavlja najboljše zaviranje na mokri cesti in zavijanje v ovinkih v svojem razredu, ki ga je testiral TUV, poleg oznake EU "A" pri oprijemu na mokri cesti.

Nov sistem skrajša zavorno pot na poledenelih cestah.

Večkanalna zasnova lamel, pomaga pri stalnem odvajanju vode s stične površine pnevmatike, kar izboljša zavorno zmogljivost na poledenelih in poledenelih cestah. Navpični kanali lamel podpirajo odvajanje vode v vodoravnih kanalih. Vodoravni kanali nato odvajajo vodo v glavno tekalno površino. Odvodnjavanje tekoče plasti tako odpravlja nevarnost poslabšanja zavornih lastnosti zaradi taljenja vode - tekoča plast med pnevmatiko in ledom se preprosto odstrani s stične površine.

Pnevmatika in zaznavanje hrupa

Zvoki se prenašajo z dvema glavnima mehanizmoma: z gibanjem zraka (zračna resonanca): Zračne molekule so spodbujene k vibriranju (valovanje) ter s strukturno resonanco (resonanca telesa): Vibracije prenaša struktura vozila. Velik del notranjega avtomobilskega hrupa je posledica resonance, ki jo povzročajo vibracije pnevmatik. Ta se prek strukture prenaša v notranjost vozila (resonanca karoserije). Protiukrepi na viru hrupa, v tem primeru na pnevmatiki, so lažji in učinkovitejši kot na drugih sestavnih delih avtomobila, npr. na pogonskem sklopu ali karoseriji.

Gume bridgestone blizzak lm 005 cena

Te pnevmatike ponujajo dobro razmerje med ceno in kakovostjo.

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 218
prikaži več 20
od 218
Ist eine bezahlte Anzeige
Navzgor