Izbrani kriteriji

Pnevmatike BF Goodrich

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje

Pokaži vse

Označevanje EU


do

Prodajalec

Povprečni pregled testa

do

Kot del blagovne znamke Michelin, si je BF Goodrich zaslužila svoje ime in slavo na trgu pnevmatik in pnevmatike BF Goodrich so pustile svoj pečat pri kupcih in voznikih po vsem svetu. Te pnevmatike so bile najprej razvite za takrat novi avto Winton, zdaj pa je blagovna znamka prečkala meje sveta in dosegla avtomobilsko tržišče po celem svetu. 17 zmag na tribuni Baja Competitions in 5 krat prisotni zmagovalci na Paris-Dakar reliju, po zaslugi teh odličnih pnevmatik. Ta čast in nagrade so dokaz za odličnost in izjemno zmogljivost teh pnevmatik, izdelanih, da oskrbijo različna tržišča v avtomobilski industriji.

Letne pnevmatike

BF Goodrich pnevmatike so fantastične letne pnevmatike, ki omogočajo odlično vožnjo na cestah in progah. Narejene za vozila 4X4 in SUV, imajo močan prijem na mokrih in suhih površinah z enako gladkostjo in milino, vožnja pa bo varna, vzdržljiva in bogata v poletnem obdobju. Te pnevmatike nudijo izboljšano sposobnost zavijanja v kritičnih pogojih in boljše zaviranje v mokrem vremenu. Seznam teh letnih pnevmatik je predolg. Naj naštejemo nekaj BFGoodrich gForce R1 (1), BFGoodrich G Force Rival S (0), BFGoodrich gForce Rival (0), in mnogo drugih. Za visoko zmogljivost zagotavlja BF Goodrich BFGoodrich g Force Profiler (11), BFGoodrich gForce Profiler 2 (24) in BFGoodrich gGrip (29) in za ultra-visoko zmogljivost letnih pnevmatik vključuje BFGoodrich gForce Sport (4) in BFGoodrich gForce Super Sport (1). Visoko kakovostna potovalna letna pnevmatika je BFGoodrich Touring (1) medtem pa je BFGoodrich Urban Terrain TA (0) vrhunska potovalna letna pnevmatika.

Celoletne pnevmatike

BF Goodrich pnevmatike ima široko paleto celoletnih pnevmatik, ki se uporabljajo za vse vremenske pogoje skozi celo leto. Vključujejo BFGoodrich Advantage TA (0) in BFGoodrich Traction TA (4) pnevmatike za visoko zmogljivost celo leto medtem ko za ultra-zmogljive nudijo Goodrich G FORCE COMP 2 AS (0). Za terenske pnevmatike nudijo odlične BFGoodrich All Terrain TA KO2 (0), BFGoodrich Mud Terrain TA KM2 (3), BFGoodrich spirit, BFGoodrich AllTerrain TA KO (8) in druga zanesljiva imena.

Zimske pnevmatike

BF Goodrich pnevmatike nudijo velik razpon zimskih pnevmatik z ekratnim prijemom na snegu, ledu in plundri v zimskem času. Z zanesljivim in vdržljivim delovanjem, so to pnevmatike BFGoodrich gForce Winter (13) in druge.

Potovalne pnevmatike

Vsak je turist, če ima pustolovski značaj in hoče iizivalno vožnjo. BF Goodrich pnevmatike vam dajejo priložnost za uživanje v vožnji s pustolovščinami na cesti. BFGoodrich Winter Slalom (3) in druge potovalne pnevmatike bodo prispevale k odlični vožnji na cetah polnih snega, ledu in blata.

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 606
prikaži več 20
od 606
Ist eine bezahlte Anzeige
Navzgor