Izbrani kriteriji

Letne pnevmatike za tovornjake

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje


Označevanje EU

do

Prodajalec


Zasnove

Kategorija cene

Letne gume za tovorna vozila

Ko nastopi poletje, se premnogi vozniki ne želijo ukvarjati z menjavo pnevmatik in namestiti celoletne ali letne tovorne pnevmatike, saj jim to predstavlja dodatne stroške in preglavice. Vendar pa ob tem pozabljajo, da se letne tovorne gume na cesti obnašajo popolnoma drugače kot ostale vrste gum. Letne tovorne gume so odlična izbira ne zgolj za vozila, ki dosegajo visoko mesečno kilometrino, temveč tudi za tovornjake in ostala tovorna vozila. Pri izbiri pnevmatik za tovornjake morajo vozniki upoštevati trenutni letni čas, saj je le na tak način moč zagotoviti zadosten nivo varnosti za vse udeležence v prometu.

Za razliko od zimskih pnevmatik imajo tovorne letne pnevmatike plitek tekalni sloj, vendar so precej trdne in močne. Kljub temu tovrstne gume zagotavljajo odličen oprijem in vodljivost na suhih in mokrih cestah pri temperaturi nad 7 stopinj. Proizvajalci pnevmatik se pri njihovi izdelavi osredotočajo predvsem na doseganje maksimalnega oprijema s cesto ter izdelujejo poletne pnevmatike, ki so temu prilagojene. Mnogi vozniki na to polagajo veliko pozornost.

Ko kupujete letne pnevmatike za tovorna vozila upoštevajte naslednje smernice:

Tovorne letne gume, ki jih dobite od znanih proizvajalcev, se najpogosteje izkažejo za odličen nakup. Tovorne letne pnevmatike je sicer mogoče nabaviti rabljene, vendar se glede tega krešejo mnenja. Pri nakupu novih pnevmatik ste lahko prepričani, da ne bodo poškodovane. Priznane blagovne znamke pnevmatik so Goodyear, Michelin, Pirelli, Hankook, Bridgestone...

Pri nakupu novih pnevmatik vam svetujemo, da izberete spletno trgovino, ki vas ne bo razočarala s ceno in kvaliteto. Ker spletne trgovine nimajo stroškov z najemom fizičnih prostorov, vam lahko nudijo bolj ugodne cene. 

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 2
od 2
Ist eine bezahlte Anzeige
Navzgor