Izbrani kriteriji

Celoletne pnevmatike/ za vse vremenske razmere za tovornjake

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje

Pokaži vse

Označevanje EU


do

Prodajalec

Dodatne Možnosti

Povprečni pregled testa

do

Kategorija cene

Celoletne pnevmatike za tovorna vozila

Celoletne tovorne pnevmatike združujejo edinstvene lastnosti poletnih in zimskih pnevmatik. Najbolj učinkovite so od spomladanskega do jesenskega časa. Če želite izboljšati vašo varnost med vožnjo, so tovorne celoletne pnevmatike kot nalašč za vas. Med drugim imajo tudi dober oprijem, tako na mokrih kot na suhih površinah med poletnim časom. Vendar pa je potrebno upoštevati, da se celoletne tovorne pnevmatike ne obnesejo tako dobro, ko se temperature spustijo pod 7 stopinj Celzija.

Pri vožnji s tovornjakom morajo vozniki posebno pozornost nameniti namestitvi primernih pnevmatik in upoštevati spremenljivke kot npr. vreme in letni čas. V nekaterih evropskih državah, kjer je zima blaga in temperatura ne pade pod 7 stopinj Celzija, se lahko celoletne tovorne gume uporabljajo vse leto. To je dobra rešitev za voznike, ki se ne želijo prepogosto ukvarjati z menjavanjem pnevmatik.

Dosti znanih proizvajalcev izdeluje celoletne gume za tovorna vozila

Če iščete odlične tovorne celoletne gume, obstaja kar nekaj priznanih proizvajalcev, ki jih izdelujejo:

Bridgestone. Vse njihove pnevmatike se v praksi odlično obnesejo, hkrati pa so znane po tem, da se manj obrabljajo. Visokokakovostne pnevmatike Bridgestone zagotavljajo udobno vožnjo tudi v primeru velike obremenjenosti vozila.

Hankook. Hankook je znan ne samo po svoji kakovosti, ampak tudi po odličnem videzu svojih izdelkov. Podjetje uporablja najsodobnejše tehnologije, kar zagotavlja zanesljivost in visoko zmogljivost pnevmatik.

Michelin. Podjetje Michelin izdeluje visoko kakovostne celoletne tovorne pnevmatike, ki so izredno zmogljive, saj so jih izdelujejo iz močne gume. Te tovorne celoletne gume vam bodo zagotovile varno vožnjo in nudile prijetno izkušnjo. 

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 1840
prikaži več 20
od 1840
Ist eine bezahlte Anzeige
Navzgor