Izbrani kriteriji

Pnevmatike za kmetijska vozila

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje


Prodajalec

Zasnove

Kategorija cene

Traktorske gume imajo pomemben vpliv na lastnosti traktorja

Traktorske pnevmatike igrajo odločilno vlogo pri zmogljivostih in obratovalnih stroških stroja. Drugače povedano, pravilno izbrana traktorska guma mora biti prilagojena razmeram, ki vladajo v okolici in terenu, po katerem se boste vozili. Tako boste pnevmatike za traktor dlje časa ohranili v dobrem stanju.

Kmetijske pnevmatike morate izbrati glede na načrtovano uporabo traktorja

Povprečno lahko pričakujete, da bodo kmetijske gume zdržale vse od 3000 pa do 4000 ur uporabe. Vendar z nepravilno izbranimi oz. neprimernimi kmetijskimi gumami lahko znižate njihovo obstojnost na pičlih 500 ur ali manj! To je pomembno, saj so določene prsti agresivnejše od drugih, kar morate upoštevati, ko kupujete gume za kmetijsko mehanizacijo.

Kako pravilno izbrati gume za traktor?

Gume traktorske kategorije morate izbrati glede na vrsto stroja, ki ga imate, pa tudi glede na okolico. Če se soočate s posebno agresivnimi površinami, izberite traktor gume tipa A, saj so le-te bolj odporne na zunanje faktorje. Vendar pazljivo: če nameravate kmetijsko vozilo pogosto voziti na dolge razdalje, bodo tovrstne gume za traktor hitreje izgubile svojo obstojnost in jih boste primorani predčasno zamenjati. V primeru dolgih razdalj se bolj splača nabaviti traktorske pnevmatike z oznako B.

Pri nas lahko najdete najugodnejši cenik za traktorske gume

Naši napredni iskalniki vam bodo pomagali poiskati najugodnejše traktorske gume glede na variable, ki jih vnesete pred začetkom iskanja. Tako vam ne bo potrebno obiskovati vsakega proizvajalca posebej, saj boste vse rezultate našli na enem mestu. Le-ti so posodobljeni in prikazujejo zgolj aktualno ponudbo določenega proizvajalca.

Cena traktorskih je pomembna, vendar ni odločilnega pomena

Cena traktorskih gum igra pomembno vlogo pri vašem nakupnem procesu, vendar se izogibajte kupovanju traktorskih gum samo na podlagi cene in čim manjših stroškov. Veliko pomembnejše je, da vam bodo izbrane traktorske pnevmatike dobro služile in da jih ne bo potrebno tako hitro zamenjati. Pri nas boste našli posodobljen cenik za traktorske gume in najaktualnejšo ponudbo vseh proizvajalcev, katerih pnevmatike so na voljo v Sloveniji. 

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 2
od 2
Ist eine bezahlte Anzeige
Navzgor