Izbrani kriteriji

Pnevmatike Pirelli P Zero

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje


Označevanje EU

do

Prodajalec


Dodatne Možnosti

Zasnove

Pirelli P ZERO pnevmatike

Tip vozila: avto
Tip pnevmatike: poletne
Proizvajalec: Michelin
Dimenzije: 19r 245 40
Obremenitev: 94
Hitrost: Y

Pnevmatike Pirelli P ZERO

HITREJŠE OD UMA

Guma Pirelli P Zero, ki je mejnik v razvoju Pirellijeve ponudbe, je bila izbrana kot originalna oprema za najbolj zmogljive in zmogljive modele na trgu. Pnevmatiko, ki je referenčna točka v segmentu izjemno zmogljivih pnevmatik, odlikuje asimetričen dezen tekalne plasti. Idealna je za vse vrhunske športne in visokozmogljive avtomobile, lahko pa se uporablja tudi za zmogljiva vozila srednjega razreda."

Prednosti:

  • Izboljšane vozne lastnosti za športno vožnjo
  • Varnost in nadzor pri akvaplaningu
  • Najboljša zavorna in vlečna zmogljivost

Pirelli P Zero gume:

Ta pnevmatika je zasnovana nove vrhunske modele. Še en mejnik v neprekinjeni zgodbi o uspehu. Nova zasnova tekalne plasti zagotavlja odlično vodljivost in zaviranje tako na suhi kot na mokri podlagi. Novi sklop z visokim oprijemom in nanokompoziti je odlična rešitev za večjo stabilnost vožnje in občutljiv nadzor nad krmiljenjem.Trije široki vzdolžni utori zagotavljajo visoko odpornost proti akvaplaningu, medtem ko so lamele v obliki črke S oblikovane tako, da zmanjšujejo kotalni hrup.Zunanji del z velikimi, togimi bloki je idealna podpora za izboljšanje voznih lastnosti pri vožnji na meji.

Splošno

Pirelli je svetovno znan proizvajalec pnevmatik s sedežem v Italiji, ki je v zelo kratkem času postal svetovni standard. Njihova vodilna misel je prepletanje inovacije s kakovostjo in tradicijo. Po svetu imajo 19 tovarn, obratujejo pa v kar 160 državah. Ker se pri Pirelliju zavedajo človeškega vpliva na okolje in še posebej vpliva njihove industrije, so se zavezali k strategiji »green performance«, s katero si prizadevajo zmanjšati negativni vpliv na okolje.

Gume Pirelli P ZERO cena

P Zero Pirelli v svetu pnevmatik pomeni odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 173
prikaži več 20
od 173
Ist eine bezahlte Anzeige
Navzgor