Izbrani kriteriji

Pnevmatike 235/ 40 R18

Filtriraj po:

Odpri filter

Index

Cena

do

Vžgano znamenje

Pokaži vse

Označevanje EU


do

Prodajalec

Povprečni pregled testa

do

Kategorija cene

235/40 R18

Pnevmatike 235/40 R18 so odličen dodatek k vašemu vozilu. So splošno znane dobre letne pnevmatike, ki so izdelane za uporabo na vseh področjih. Vodljivost je z njimi izredno enostavna, zahvaljujoč njenemu razširjenemu stiku s cesto. So dokaj dobro uravnotežene in zagotavljajo maksimalno varnost na cesti zaradi svoje edinstvene značilnosti , to je obodnim zarezam v pnevmatiki.

Te pnevmatike obljubljajo brezhibno vodljivost v suhih pogojih in prav tako dobro v mokrih pogojih. Čeprav je nivo hrupa morda malo zaskrbljujoč, lahko dosežejo kompromis z kvaliteto in zmogljivostjo, ki sta prvorazredna in absolutno cenovno dostopna. Z dobrim zaviranjem in izjemnim oprijemom na cesti, se lahko izignemo nesrečam. Pri pregledu je s povprečno narejenimi 413.000 kilometri s temi pnevmatikami, oprijem v suhem nekje 95%, medtem pa je oprijem v mokrem nekje 90%. Z zagotovljeno gladko in udobno vožnjo, se vzorec obrabi 89% in s tem predstavlja vrhunsko vožnjo.

Te pnevmatike dopuščajo dobro asistenco poti, zagotavljajo minimalne trke,in bočne zdrse. Novo izdelana verzija teh pnevmatik ima tehnično usmerjen asimetričen vzorec tekalne površine, ki obljublja izboljšave v vsesplošni zmogljivosti. Tako kot njena bistvena oblika, namenjena za vsa področja in podpiranje tako v mokrih kot suhih pogojih, so pnevmatike narejene kot primerna izbira tako za vozila srednjega do višjega razreda. Zagotovo so to pnevmatike, ki jih kupimo za vrhunsko udobje in boljše prevožene kilometre!

Za primerjavo izberite 4 produkte:

od 204
prikaži več 20
od 204
Ist eine bezahlte Anzeige